Интригуващи нови заглавия ще предложат документалните канали на Viasat World

...
Интригуващи нови заглавия ще предложат документалните канали на Viasat World
Коментари Харесай

Живот: Първи стъпки по Viasat Nature дава начало на февруари, Viasat History представя Втората световна война в цветове

Интригуващи нови заглавия ще предложат документалните канали на Viasat World още при започване на февруари.
След поредицата в три елементи „ Големи зверове: Последният колос “, която може да се види маратонно на 28 януари от 19:00 часа или на 3 февруари от 13:25 часа, новото лице на Viasat Nature Патрик Арий показва „ Живот: Първи стъпки “ от 3 февруари в 18:00 часа.
Живот: Първи стъпки
Започва от неделя, 3 февруари, в 18:00 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 3 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Life: First Steps
Първите дни, седмици и месеци на всяко новородено животно са най-трудните - дребните би трябвало да получат най-същественото си образование тъкмо когато са най-уязвими. Но природата е измислила невероятни тактики, с цел да им помогне да се оправят с компликациите и да оцелеят до зрелостта. Поредицата следва Патрик Арии и невероятните герои, които се сблъскват с най-големите тествания. Виждаме по какъв начин мъничките сладури преодоляват всяко ново предизвикателство с първите си стъпки и всяка победа ги води все по-близо до триумфа.

На 4 февруари – всеки работен ден в 18:00 – пък се завръща познато и обичано лице – „ Супер-ветеринар “.
Супер-ветеринар
Започва в делнични дни в 18:00 ч. от понеделник, 4 февруари
Сезон: 5
Брой епизоди: 20 x 60 мин.
Оригинално заглавие: The Supervet
Със стотици нови случаи всеки месец - от зайци със счупени крайници до кучета с рак, " Фицпатрик Рефералс " е една от най-хубавите ветеринарни клиники в света. Всеки незабавен случай на животните има надълбоко хуманно измерение и отдаденият хирург Ноел Фицпатрик решително управлява екип от 100 ветеринарни медицински сестри, физиотерапевти и хидротерапевти, които се грижат за тях. " Супер-ветеринар " следва Ноел и екипът му в продължение на няколко месеца. От френски булдози, които се учат да вървят още веднъж, до куче, чиито крайници биват снабдени със шипове във върколашки жанр, поредицата демонстрира най-невероятните ветеринарни случаи и голям брой радостни притежатели, които получават вяра.

В същия ден по Viasat History от 21:00 часа е премиерата на документалния роман в 13 елементи „ Втората международна война в цветове “ , следван от пилотния епизод на „ Машините на войната “ от 21:55 часа.
Втората международна война в цветове по Viasat History
Започва от понеделник, 4 февруари, в 21:00 ч.
Брой епизоди: 13 x 60 мин.
Оригинално заглавие: World War II In Colour
Кадри от най-драматичните моменти от Втората международна война са възобновени с цвят и висока резолюция особено за историческата документална поредност. С помощта на последните механически похвати за възстановка и оцветяване, в този момент можете да видите цялата история на Втората международна война както в никакъв случай преди. По време на основаването на поредицата, всички военни и цивилни цветове са точно тествани за историческа меродавност и фрагментите са изцяло възобновени с най-високото качество оцветяване досега.
Вниманието към детайла - ръка за ръка с последните разкрития за войната и намирането на нов архивен материал, разрешава на завладяващата поредност да добави в допълнение измерение към нашия взор към най-големия международен спор.

Машините на войната по Viasat History
Започва от понеделник, 4 февруари, в 21:55 ч.
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Machinery of War
От началото на двадесети век до наши дни войната е била изцяло трансформирана чрез машинизация и индустриализация. Начините, употребявани да се разрешат споровете, са създали изкуството на войната по-технологично, по-скъпо и по-опустошително след като и да било.
Механизацията на войната изисква бърз напредък на оръжейните заводи, които се състезават да основат по-големи, по-бързи и по-смъртоносни оръжия.
" Машините на войната " изследва софтуерния прогрес и нововъведения във войната в шест епизода. Използвайки композиция от архивни и модерни фрагменти, всеки епизод преглежда историческия подтекст на инженерните достижения, свързани с производството на военни технологии, а изявленията с специалисти ни водят през историята на машините от възникването на концепцията за тях до финалните стадии на производството им. Поредицата ще се опита да изясни какви проблеми се е опитвало да позволи развиването на машините, били ли са сполучливи и какъв е отпечатъкът, който са оставили във военното дело.

От събота, 9 февруари в 19:30 часа Viasat Explore ще показа „ Огромни инженерни неточности “ в 10 епизода.
Огромни инженерни неточности
Viasat Explore
Започва от събота, 9 февруари, в 19:30 ч.
Сезон: 1 Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Massive Engineering Mistakes
Година: 2018
Хората строят от повече от 10 000 години: всеки би си помислил, че към този момент сме експерти в инженерството, само че въпреки всичко всяка година от целия свят се чуват истории за строителни недоглеждания. От необикновеното до нелепото, поредицата разкрива грандиозните провали и плановете, за които инженерите биха предпочели да не приказват.
Получаваме достъп до екипите от проектанти, разкази на очевидци и групи от специалисти и проучваме какво се е объркало. Ще разберем и по какъв начин инженерите са се пробвали да поправят грешките си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР