Интригата между Джулиана Гани и бившия й мъж - Илиян

...
Интригата между Джулиана Гани и бившия й мъж - Илиян
Коментари Харесай

Лъсна нова порция записи между Джулиана Гани и Илиян!

Интригата сред Джулиана Гани и някогашния й мъж - Илиян от ден на ден се заплита! Доскорошната половинка на плейбойката още веднъж разгласява прочувствен пост в обществените мрежи! Вижте цялостния текст без редакторска интервенция:

Качвам това видео с голямо отвращение! За следващ път мълчанието ми по тематиката не беше оценено. Не разбирам за какво Джулиана държи да публикуваме всичко и да се обясняваме в мрежата, само че ето и моето право на отговор по отношение на днешните и изказвания!

Искам да ви кажа, че НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ да обявявам нищо, в случай че това не се случва за да се защитя. Така е и през днешния ден!

Нямам желание да кача личното си дете в ничия кола, а още по-малко с човек, твърдящ 3 седмици по-рано, че злополуката е орис и не му пука дали е допустимо да се случи! (Запис 25.10)

Също по този начин не считам, че държанието (чуйте записа от 3 ноември) на Джулиана дава отговор на естественото за една майка!

Моля ви, предайте и (защото съм блокиран навсякъде), че за мен е неприятно и не желая да се обясняваме в обществените мрежи. Обяснете и, че в никакъв случай не потеглих да я атакувам и да обявявам каквото и да било първи! Не желая и да го върша! Още по-малко ми се желае да навлизаме в доказателства, които показват и дават информация за огромен брой трети лица.

Дано Джулиана реши, че вземането на решение за нашето дете е по-важно от това дали е имало хейт и какъв тъкмо е интереса на потребителите. Дано след 3 дни (когато чакам още веднъж да стихне драмата) да не реши, че имаме потребност от нова доза внимание!

НЕ МИ Е ВАЖНО И НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ МНЕНИЕТО НА НИКОГО! ВАЖНО МИ Е ДЕТЕТО И ТОВА ДА СПРЕМ НАВРЕМЕ, ОСИГУРЯВАЙКИ МУ ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ! БЛАГОДАРЯ!

Повече можете да научите от видеото, а записите, оповестени от Илиян можете да чуете ТУК!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР