Интрига в Гласът на България“ – искрата, с която младата

...
Интрига в Гласът на България“ – искрата, с която младата
Коментари Харесай

Гаджето на хал Дрого командори стругар в „Гласът на България“


Интрига в „ Гласът на България “ – искрата, с която младата фокусничка Деница Петрова комнадваше стругаря Атанас Кателиев по време на подготовките им за вокалния дуел, в който се изправиха, накара Графа да ги прогласи за гаджета, въпреки и на смешка, видя HotArena .

„ Определно има преобладаващ човек във връзката ви! “, отсече той. Деница, която зад кулисите на шоуто срещна любовта в лицето на различен участник - Калоян Николов, държеше да извърши мъжката партия. Кателиев обаче отхвърли да поеме нейния куплет.

„ Как мога да покажа качествата си, в случай, че той не е склонен на това?! Ако би трябвало на сцената ще си пея мойто, а той да се оправя! “, разлюти се пред камерите гаджето на Калоян, който стана прочут като двойник на артиста Джейсън Момоа и героя му хал Дрого от „ Игра на тронове “ .

Изненадващо за Графа Атанас и Деница бяха изгладили разликите си на сцената и той стартира да вие от кеф след финала на наситеното им със полов заряд осъществяване. Подозренията за любовен триъгълник в шоуто стават все по-сериозни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР