Интервюто на американския журналист Тъкър Карлсън с руския президент Владимир

...
Интервюто на американския журналист Тъкър Карлсън с руския президент Владимир
Коментари Харесай

Над 60 милиона вече са гледали интервюто на Тъкър Карлсън с Путин

Интервюто на американския публицист Тъкър Карлсън с съветския президент Владимир Путин има над 60,3 милиона гледания в обществената мрежа X седем часа след публикуването му, оповестява ТАСС.

Броят на гледанията на изявлението в канала на Карлсън в YouTube надвиши 2,4 милиона. Путин влезе и в тренда на гледаемост в социалната мрежа X в Съединени американски щати. Броят на изявленията в обществената мрежа, в които се загатва съветският водач, надвишава 1,4 милиона.

Според данните от мониторинга на Brand Analytics, с които разполага ТАСС, Путин и Карлсън са достигнали върха във връзка с споменаванията в обществените мрежи. В очакване на публикуването на изявление с президента на Русия Карлсън стана най-обсъжданата персона след Владимир Путин (211 хиляди споменавания) в рускоезичните обществени медии: на 8 февруари потребителите посветиха повече от 71 хиляди изявления на журналиста.

Интервюто на Путин с Карлсон продължи 2 часа и 6 минути, като през това време съветският водач отговори на почти 60 въпроса, включително и разнообразни разяснения от журналиста.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР