Интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха на Опра

...
Интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха на Опра
Коментари Харесай

Рейтингът на Хари и Меган се срина след скандалното интервю

Интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха на Опра Уинфри е тематика номер едно през цялата седмица във Англия. Обществеността е разграничена, само че наподобява множеството упрекват двойката за борбата с монархията.

Изповедта пред телевизионните камери шокира английското кралско семейство и съгласно анкета на YouGov Меган и Хари в никакъв случай не са били с толкоз ниско утвърждение.

48% от интервюираните имат негативно мнение за Хари, а единствено 43% имат позитивно. За първи път в историята по-малкият наследник на Чарлз има толкоз слаба поддръжка на Острова. Почти 60% от интервюираните имат негативно мнение за брачната половинка му Меган и единствено един на три британци я поддържа.



Има и забележима бездна сред поколенията, когато става въпрос за поддръжка на Меган и Хари, от една страна, и монархията, от друга. Младите хора на възраст под 24 години са безапелационно на страната на двойката, до момента в който тези на възраст над 65 години поддържат най-вече кралицата.

Елизабет II е членът на кралското семейство с най-голяма поддръжка от британците, цели 80%.

Мнозинството от две трети към момента поддържа монархията по принцип и единствено 25% от интервюираните желаят да трансформират съществуващия модел.

Още за отзвука след скандалното изявление вижте в в предаването " Денят стартира " с Георги Любенов.



Снимки: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР