Интернет обожава животните и днес се можем да приветстваме нов

...
Интернет обожава животните и днес се можем да приветстваме нов
Коментари Харесай

Това кученце с уникална физиономия завладя интернет и има защо

Интернет обожава животните и през днешния ден се можем да приветстваме нов неповторим персонаж в общността, който занапред ще открадне доста сърца. 2-годишно куче от Тайланд на име Лъки има доста отличителни черти, които несъмнено го вършат неповторимо, оставяйки хората да гадаят дали това е Photoshop или същинско животно.

С Лъки в действителност имаш шанса да вземеш две в едно. Лицето му наподобява като две изцяло разнообразни персони - нормално чихуахуа и един от злодеите на Джеймс Бонд - смесени дружно и не можем да спрем да се дивим!

„ Видях обява във Фейсбук, която споделяше, че Лъки би трябвало да си откри нов дом. Когато видях лицето му, незабавно разбрах, че го желая, тъй че се свързах със притежателя, с цел да го осиновя. Бях сюрпризиран от външния му тип, само че взех решение, че той е съвършен и доста неповторим “, декларира новият притежател на кучето Чарис Ча пред Bored Panda.

Когато преди съвсем три седмици 29-годишната Чарис осинови Лъки, тя не можеше да си показа, че фотографията на този обаятелен нов член на фамилията, която тя показа в общността на притежателите на кучета във Фейсбук, ще избухне с 11 000 лайкове и над 600 коментара. Но можем изцяло да разберем за какво.

Едното от очите на Лъки е неясно синьо и пронизва напряко в самата ви душа, до момента в който другото е кафяво. Освен това, едната му дебела повдигната вежда го прави да наподобява като че ли ви съди или съществено обмисля да завладее света. И макар публикуваното мнение, приказната вежда не е нарисувана с непрестанен маркер.

„ Някои хора не имат вяра, че това е същинската му вежда, а мислят, че съм употребила непрестанен маркер, с цел да рисувам върху лицето му, или Photoshop. И разбирам, че е мъчно да се повярва, че кучето може да има съвършена вежда и още повече, над синьо око “, споделя Чарис.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР