Интериорният дизайнер на Ердоган обзавел дома на Емрах Певецът от

...
Интериорният дизайнер на Ердоган обзавел дома на Емрах Певецът от
Коментари Харесай

Тони Стораро се изръси близо 1 млн. за малкия си син


Интериорният дизайнер на Ердоган обзавел дома на Емрах

Певецът от лекия род Тони Стораро се е изръсил към 1 млн. за първокласния дом на дребния си наследник Емрах.

 

Преди дни наследникът на Тони Стораро сподели първокласното си жилище, само че не издаде в коя част на София се намира. Отдалеч обаче проличава, че са харчени солидни суми за него. Предвид нежната му възраст, напълно естествено е да се допусна, че този, който се е изръсил, е татко му, нищо, че в края на предходната година Емрах се похвали, че самичък си е купил чисто новото БМВ за 20-ия си празник. И тогава обаче имаше подозрения, че точно татко му е платил впечатляващата цена, която е сред 200 и 250 000 лева

 



Емрах призна, че обзавеждането е дело на татко му, който е избрал турски дизайнери, работили по обзавеждането на Ердоган. В допълнение показва, че обожава синьо. В жилището му доминират златните детайли и несъмнено обичаният му наследник цвят.

Във всички стаи тези два цвята изпъкват на бял декор. В общи линии не може да се отхвърли, че кичът е цялостен. Златните елементи са на всички места, даже електрическите ключове са боядисани в златно.

 

Наследникът на Стораро разполага с две спални, в една от които краткотрайно се е настанил братовчед му. На въпроса какъв брой девойки е водил в тази спалня, той дава отговор, че не е подобен човек и добавя с усмивка „ доста рядко “.

 

Правят усещане освен методът му на изложение, който значително прилича този на Валери Божинов, а и разбиранията му за ролята на дамата. Изхождайки от обясненията му, по-скоро би могло да се приказва за предназначението на бъдещата му брачна половинка. Той е безапелационен, че тя би трябвало да е търпелива и да е стопанка, защото този дом би трябвало да се поддържа. Според него единствено на дамата й е присъщо да готви и да чисти.

 

Подчертава, че не обича да готви, тъй като въпреки всичко е мъж, само че добавя, че може да прави спагети и яйца на очи. За момента почистването на дома му е поверено на чистачка.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР