Интересното в социологическото проучване е, че имаме две много ясно

...
Интересното в социологическото проучване е, че имаме две много ясно
Коментари Харесай

Доц. Иво Инджов: Управляващата коалиция ще изкара най-много до местните избори

" Интересното в социологическото изследване е, че имаме две доста ясно изразени ядра, като въпросът е до каква степен те ще съумеят да се запазят. Едното е твърда поддръжка за ГЕРБ, симпатизантите ѝ намират причини за продължаващата поддръжка, само че такива намират и тези на " Продължаваме промяната ". Другите забавни обстоятелства са, че Движение за права и свободи също имат твърда поддръжка, продължава спадът на Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ ", това сподели в " Твоят ден " социологът доцент Мира Радева.

За нея е натурален растежът на " Възраждане ", като се има поради актуалната обстановка.

" Аз още преди войната в Украйна изказах мнението, че тази коалиция няма да ръководи дълго. В сегашния миг те са обречени да ръководят. Последното, което бихме желали сега, са предварителни избори ", счита социологът.

Мира Радева показа, че изпълнителната власт би трябвало да привиква с това да бъде подложена на критика. " Управляващите би трябвало да знаят, че рецензиите към социолози и публицисти е неприятен знак. Обществената рецензия е естествена и естествена ", акцентира тя.

" Моментната фотография на електоралните настройки е изцяло естествена. Минали са единствено три-четири месеца от началото на това ръководство, с цел да се вършат генерални заключения. Никой анализатор не е имал някакви свръхочаквания за непоклатимост на една коалиция, формирана от четири партии, която ръководи в условия на наслагващи се рецесии ", сподели политологът доцент Иво Инджов.

Той добави, че е отминала и първичната еуфория от изборните резултати, промяната на властта.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

" След вярата за начало на нова смяна е обикновено да има и разочарования ", счита той.

" След 12-годишното квазиавторитарно ръководство на ГЕРБ, хората чакат бърза промяна на порочните модели и практики, а те няма по какъв начин да се случат изключително бързо ", съобщи още доцент Инджов.

За него не трябва да се чака прекомерно огромен небосвод на ръководство на тази коалиция, като тя ще изкара най-вече до локалните избори, а може и по-рано да се разпадне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР