Интересно изказване от Боб Аръм Доста неочаквано мнение изрази копромоутърът

...
Интересно изказване от Боб Аръм Доста неочаквано мнение изрази копромоутърът
Коментари Харесай

Фюри е остарял? Преди битката с Усик промоутърът му разбуни духовете

Интересно изявление от Боб Аръм
Доста ненадейно мнение изрази копромоутърът на Тайсън Фюри - Боб Аръм.

Той призна, че клиентът му изпитва компликации в последните месеци, а борбата против Олександър Усик ще бъде доста тежка. Аръм даде да се разбере, че Фюри явно е позволил неточности, щом е показал сходен спад в изявите си в борбата против Франсис Нгану.

Припомняме, че Фюри завоюва извънредно мъчно след разграничено съдийско решение, а в този момент го чака още по-тежко затруднение в лицето на Усик.

Обединителната супербитка за всички международни трофеи ще е на 17 февруари в Саудитска Арабия.

" Нека бъдем почтени. Ако гледате последния дуел на Фюри с Нгану, или в действителност не е бил квалифициран за този дуел, или е изгубил темп. Когато боксьорите стават по-възрастни, това се случва. Наистина имам вяра, че е първото - че Фюри не се е подготвил толкоз добре, колкото трябваше против Нгану, който, апропо, има инструментите да се трансформира в действие в тежката категория.

Убеден съм, че Фюри против Усик ще бъде завладяваща борба. Усик е доста интелигентен войник. Той се приготвя извънредно добре. Той е смел. Това ще бъде доста огромно тестване за Фюри, той го знае чудесно ", съобщи Аръм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР