Интересни срещи и забавни събития предстоят в последната седмица от

...
Интересни срещи и забавни събития предстоят в последната седмица от
Коментари Харесай

С Ревю на куклите завършва Х лятна академия за деца и ученици към НХА

Интересни срещи и занимателни събития предстоят в последната седмица от десетото издание на Лятна академия за деца и възпитаници към НХА. Проектът е включен в Календара на значимите културни събития на София за 2019 година, негов началник е Мария Ландова.

В понеделник дребните художници посетиха парка изложба " Оригиналите " на Павел Койчев край с. Осиковица, а през идващите дни ще се проведат забавни срещи и уъркшопове с Евгения Атанасова, с Катя Петрова и с Борис Праматаров.

Вчера в изложба " Академия " бе открита изложбата " Куклен свят ", а сутринта Евгения Атанасова изнесе лекцията " Детето-Кристо ".

Среща с екипа на десетото издание на Лятната академия за деца и възпитаници ще се състои през днешния ден, 28 август, от 11 ч. в изложба " Академия ". В същия час стартира уъркшоп под управлението на куклената режисьорка Катя Петрова.

Уъркшоп " Аз и моята кукла " ще води на следващия ден от 11 ч. Нина Ковачева, модерна авторка, която работи в Париж. На 30 август от 11 ч. стартира уъркшопът " Вътрешен живот " на Борис Праматаров - график, илюстратор, аниматор, приключил НХА, който понастоящем работи в Брюксел.

Заключителният хепънинг " Ревю на куклите " - с куклено зрелище, връчване на дипломи и разработване на обичайна летяща апаратура, е на 31 август.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР