Интересна седмица очаква зодиите. Една от тях е настроена за

...
Интересна седмица очаква зодиите. Една от тях е настроена за
Коментари Харесай

Една зодия нанася удари, друга се грижи за приятел

Интересна седмица чака зодиите. Една от тях е настроена за пердах. Ще покаже, че всички би трябвало да се преценяват с нея. Друга обаче ще се раздава за приятелите. Какво вещаят звездите за през днешния ден, 14 март 2022 година – вижте дневния си хороскоп, показан от Факти.бг.

ОВЕН - Вътрешното напрежение от упованието какво ще стане малко по малко ще прерасне в убеденост, че имате задоволително знания и умения да импровизирате. С други думи във всяка обстановка ще намерите верния метод.

ТЕЛЕЦ - Днес ще имате доста по-голяма потребност от тонизиращи средства. Опитайте да бъдете по-мили и усмихнати към света, не приемайте всяка пречка като неуспех и ще положите едно сполучливо начало на всички неща.

БЛИЗНАЦИ - Приятелите постоянно са хората, които са коректив и в същото време катализатор, опора, ентусиазъм. Направете признателен жест, с който да покажете какъв брой доста държите на тях и че те са по-истинско семейство за вас от това, в което сте отраснали.

РАК - Нещата, които обичате и ви вълнуват, имат потребност от поддръжка и от особено време, което да им отделяте. Може би е добре да помислите по какъв начин тъкмо да организирате времето, с цел да има за всички, даже и за вас.

ЛЪВ - Светът постоянно изисква от вас доста, точно тъй като вие самите имате доста. На това се дължи и общоизвестната ви благотворителност. По-важното е, когато давате, да знаете за какво го вършиме, какво тъкмо подхранвате с благородния си жест и дали не е безрезултатен.

ДЕВА - Сутринта ще сте малко отнесени, разсеяни и даже несъответстващи, тъй като ще бродите в тези светове, където нещата стават по лична логичност. Следобед и по здрач ще усетите прилив на сили и потребност да извършите нещо хубаво за себе си. Има ли причина да се спрете?

ВЕЗНИ - Днес ще забележите по най-неочакван метод какъв брой доста нещата от детството ви оказват въздействие. Не са инцидентни приказките на психолозите, че детството оказва въздействие на целия ни живот. Това са корените и опората, това, което образува погледа и разбирането. Просто го приемете и в случай че можете го променете, с други думи - пораснете.

СКОРПИОН - Днес може и да деянията някои от не до такава степен светлите черти на характера си. Не се опитвайте непременно да се налагате, без значение дали сте прави, проявете малко по-голяма дипломатичност в връзките си.

СТРЕЛЕЦ - Сериозно начало на седмицата. Ще имате ясна концепция какво и по какъв начин би трябвало да бъде реализирано. Най-важното е, че ще имате и вътрешната убеденост, че всичко ще се подреди по най-хубавия метод. Все отново отделете нужното време и за подготовка.

КОЗИРОГ - Много добър ден за съществени дейности. Ще имате доста работа в службата, само че по тази причина пък ще изпитате задоволство от обстоятелството, че ще сте се справили експедитивно. Не се нервирайте в случай че не всичко става на момента, въпреки всичко всяко нещо си има инкубационен интервал, не насилвайте нещата.

ВОДОЛЕЙ - Взаимодействието с другите от време на време се оказва много сложна задача. Опитвайте да не приемате нещата персонално, тъй като не постоянно знаете съответната история, която стои зад несъмнено държание. Просто се пробвайте да не допускате, по този начин ще се огорчавате по-малко.

РИБИ - Желанията и опциите ви ще са в безспорен разнобой. Придържайте се към обективните условия и не прекалявайте с претенциите. Заемете пасивна позиция, тъй като ще е мъчно да оправите следствията от неправилните си решения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР