Интересна прогноза за бъдещето на лявото пространство направи журналистът от

...
Интересна прогноза за бъдещето на лявото пространство направи журналистът от
Коментари Харесай

Волгин: След последното развитие на събитията в БСП е ясно, че нова лява партия ще има

Интересна прогноза за бъдещето на лявото пространство направи журналистът от БНР Петър Волгин. Той планува основаването на нова лява партия, която може да се развие по разнообразни сюжети.

Ето какво написа журналистът във Facebook:
Крум Зарков: Конгресът на Българска социалистическа партия беше фарс
Първата част на конгреса на Българска социалистическа партия имаше упойващо влияние върху делегатите – с нормалните дитирамби и дълъг отчет, с цел да може д...
Прочети повече
" След последното развиване на събитията в Българска социалистическа партия е безусловно ясно, че нова лява партия ще има. Има два метода за нейното основаване. Първият е огледален на този, по който беше направена " Продължаваме промяната "

Обединяват се ползите на заможни българи с вижданията на американското посолство. После намират относително млади, за предпочитане усмихващи си и говорещи положително политици, след което ги инструктират да приказват не толкоз за " поддръжка за честния бизнес ", що се касае за " отбрана на наемния труд ".

Нали за " ново ляво " става дума. Ако се тръгне по този път, някакъв временен триумф този план може и да има. Такъв имаше и Политическа партия. Само че фалшът доста бързо ще лъсне. Както лъсва и при актуалните ръководещи.

Има обаче и втори метод за основаване на нова лява партия. Чрез готовност на достоверна гражданска сила. Чрез търпелива работа отдолу-нагоре. Чрез включване в партията не на жълтопаветен офисен планктон, а на естествени хора. Този вид е доста по-труден от първия. Но в случай че успее, сигурно ще има по-дълъг живот.`

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР