Интересите на Волен Сидеров са да защитава само интересите на

...
Интересите на Волен Сидеров са да защитава само интересите на
Коментари Харесай

Според НФСБ Сидеров работи срещу България, но коалицията не се разпада

" Интересите на Волен Сидеров са да пази единствено ползите на Русия и да работи против България - никога това не е национализъм ".
 Депутатите на Валери Симеонов снеха доверие от Сидеров  Телевизията на Атака се разсъни, Сидеров разгласи Валери Симеонов за прислужник на Сорос  Партийната малкия екран на Атака спря лъчение
Това сподели   зам.-председателят на парламентарната група на " Обединените патриоти " и зам.-председател на НФСБ Валентин Касабов. По думите му обаче парламентарната група на патриотите " към този момент не се разпада ". От партията към този момент нямали желание да напущат ръководещата коалиция.

Той изясни, че мотивът за решението на НФСБ да снеме доверието от Сидеров " са следващите му неистини в малкия екран му и надписите, които вървят от през вчерашния ден ". Касабов приказва за надписите, които сега излизат в ефира на партийната телевизия на " Атака ". От нощес там въвдят няколко надписа, съгласно които вицепремиерът Валери Симеонов е индивидът на Джордж Сорос в българското държавно управление.

" Има поредност от неистини и дейности на Волен Сидеров против „ Обединен патриоти ", против огромната коалиция и против България ", каза през днешния ден Касабов.

" След снемането на доверието, идната стъпка е на Коалиционен съвет да се разиска председателството на Волен Сидеров ", сподели различен народен представител от партията на Симеонов - Борис Ячев. Той разяснява, че до решението се е стигнало тъй като през последните месеци Сидеров е атакувал освен Валери Симеонов, само че и други министри.

" Телевизия „ Алфа “ продължава да излъчва от през вчерашния ден слайдове с клюки във връзка с вицепремиера Валери Симеонов и във връзка с други представители на ръководещата коалиция, имам предвид Цветан Цветанов. Не можем да приемем клеветата, че Валери Симеонов е вицепремиер на Сорос ", съобщи Борис Ячев.

Според Ячев задачата на Сидеров е да разбие ръководещата коалиция. " За интереса попитайте този, който стои в дъното на офанзивата ", сподели той и добави, че " обединението е постоянна що се отнася до народни представители от НФСБ и вицепремиера Валери Симеонов ".

"  Ако някой не е склонен с дейностите на парламентарната група и с позициите на „ Обединени патриоти “ в изпълнителната власт, негово право е да си търси политическо занятие ", добави Ячев.

Третата партия в " Обединените патриоти " - Вътрешна македонска революционна организация, разгласи, че няма предпочитание да взима страна " в спора сред НФСБ и Волен Сидеров " и за тях е " фундаментално значимо единството на патриотичните сили ".

" Нямаме предпочитание да вземаме страна в този спор. Достатъчно неприятно е, че сред двама наши сътрудници има такова напрежение, търсим диалог на съдружен съвет и се надяваме събитията да са обратими ", разяснява депутатът от партията Искрен Веселинов.

На въпрос дали има учредения да се желае оставката на Волен Сидеров, той посочи, че в границите на съдружния съвет ще се води диалог за всеки един от проблемите.

В понеделник телевизията на " Атака "  спря предаванията си и на черен екран с бял надпис излизаше посланието: " Телевизия " Алфа " спря. Питайте държавното управление за какво ". От " Атака " резервираха безмълвие за повода за прекъсването. работещите в малкия екран също не разясниха тематиката, а от Съвет за електронни медии обясниха, че не са налагали санкции или други наказания на други медията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР