Интересен коментар направи в ефира на Нова телевизия политологът Андрей

...
Интересен коментар направи в ефира на Нова телевизия политологът Андрей
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Русия спрямо Запада не е външен, а вътрешен фактор

Интересен коментар направи в ефира на " Нова телевизия " политологът Андрей Райчев. по думите му Русия изкуствено е употребена за опасност от Запада.

``
реклама

" Мнозинството българи не изпитваме боязън от Русия. Има и група хора, които си вадят парите като ни плашат с Русия. Едно време имаше комитет за българо-съветска дружба, там слагаха най-големите некадърници, които за нищо не стават. Чиста нелепост е, че Русия ще ни се бърка в изборите. Русия по отношение на Запада не е външен, а вътрешен фактор. Западът сега не реагира на Русия, а на себе си, и употребява Путин. Западът желае да си предоолее рецесията по този метод. Ние желаеме газова тръба, тя е доста преференциална, само че това не стана, и то по решение на България поради напън от Запада. Хилари Клинтън пристигна и сподели - няма да вършиме никаква тръба, тъй като сте част от НАТО ", разяснява той.

" В Европа има две страни, които в никакъв случай не са били окупирани от никого - Англия и Русия. Те нямат втори комшия и не могат да си избират съдружник. Ако примерно към нас се карат Сърбия, Гърция и Румъния, ние избираме страна, само че Англия и Русия нямат двама съседи. Русия няма никакъв излаз с изключение на да се стреми към Европа. България има специфична роля в това ", изясни Райчев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР