Интересен ден с много обрати чака зодиите днес. Чувствата и

...
Интересен ден с много обрати чака зодиите днес. Чувствата и
Коментари Харесай

Една зодия да се облече в синьо, друга да се усмихва на инат

Интересен ден с доста обрати чака зодиите през днешния ден. Чувствата и страстите ще са водещи за повече от вас, само че не се оставяйте в техен плен – може да ви подведат.

Една зодия би трябвало наложително да се облече в синьо, с цел да й върви, друга би трябвало да се въздържи от секс през днешния ден.
-->
Здравословни проблеми чакат два знака. Единият ще има проблем с гръбнака, другият – със ставите.

Какво вещаят звездите през днешния ден, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.

ОВЕН - Необвързаните представители на този знак са склонни да съкратят дистанцията с тази (този), която (когото) харесват. Нека обаче изобщо да не им минава през акъла мисълта, че са завоеватели, тъй като нещата ще се извърнат на 180 градуса и единствено ще се натоварят душевен!

ТЕЛЕЦ - В този ден е добре да сте по-мълчаливи. Енергията на думите е като бумеранг. Затова както споделя Помпоний: „ Aко не умееш да приказваш, научи се да мълчиш! “ Трябва да се освободите от отрицателното. Трябва да галите слуха на обичания човек с похвали!

БЛИЗНАЦИ - Избягвайте инцидентните контакти и изненади! Гледайте на всичко, което се случва през днешния ден, като на знак от ориста или напътствие за нещо, което би трябвало да извършите! Вслушвайте се във вътрешния си глас и ще получите нови сили! Избягвайте потреблението на месо през днешния ден!

РАК - Любовта и срещите с другари ще ви зареждат и въодушевяват. Творете и се забавлявайте! През този ден може да възпеете някого или просто да ви се прииска да го рисувате без четка. Ще се разбирате като че ли и без думи. Не позволявайте в този ден никой да застава сред вас!

ЛЪВ - Нещо ново се задава на хоризонта. Настоящите ви цели могат да се трансформират за момент. Важно е да бъдете уверени в желанията и задачите си. Ще имате доста благоприятни условия за избор и това може да ви обърка. Бъдете отворени и не нарушавайте своите правила! Не предавайте обичания!

ДЕВА - Вашите преценки ще бъдат интуитивно правилни. Ако търсите разумно пояснения на нещата, може и да сбъркате. Не правете огромни покупки, тъй като може да се окажат безполезни. Уязвим е гръбнакът, пазете се! Носете ярко сини тоалети, понижават напрежението!

ВЕЗНИ - Времето е положително за повече другарство, образование, контакти и пътувания. Настроенията ви обаче бързо се менят, а това може да се окаже проблем за интимния ви сътрудник, тъй като ще му е мъчно да се приспособява. Поговорете, с цел да избегнете недоразуменията!

СКОРПИОН - Не позволявайте дребни неуредици или страсти да ви тормозят! Ако с някои от членовете на фамилията си или с ваши родственици сте в обтегнати връзки, в този момент е моментът да ги подобрите. Поискайте амнистия и забравете обидите! Въздържайте се от секс!

СТРЕЛЕЦ - Няма никакъв смисъл да си вършиме проекти за през днешния ден. Налага се да импровизирате, да се учите в придвижване. Ако ви предложат помощ, не отхвърляйте! В този ден не вземайте значими решения! Ако дадете повече независимост на хората, които обичате, няма да съжалявате.

КОЗИРОГ - Не бъдете нетърпеливи и импулсивни! Оставете нещата да се случват! Не мислете за бъдещето, живейте в този момент! Пазарувайте, спортувайте, танцувайте и се любете! Забравете пътуванията и страховете си! Възможни са здравословни проблеми. Уязвими са ставите.

ВОДОЛЕЙ - Усмихвайте се напук! Дори някой от близките да ви се озъби, не сваляйте усмивката от лицето си, тъй като през днешния ден тя ще е вашата ризница, а в това време ще ви направи по-привлекателни и чаровни! Дамите ги чака приятна изненада от обичания.

РИБИ - Преди да извършите каквото и да било, помислете дали то е положително и за хората край вас! Огледайте се с очите на индивида, който обичате! Поставете се и на негово (нейно) място, тъй като има заплаха да сгафите и това да се окаже съдбовно за връзката ви!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР