Интересен бе елементът, че арестите съвпаднаха с присъствието в София

...
Интересен бе елементът, че арестите съвпаднаха с присъствието в София
Коментари Харесай

Тайните на Борисов, които знае Брюксел.Разкритие

" Интересен бе детайлът, че арестите съответстваха с наличието в София на европейския основен прокурор Лаура Кьовеши. Хората си помислиха, че този път нещо ще се случи. Имайте поради, че освен в България, само че също и в Брюксел мнозина схващат, че българското правораздаване не работи и че би трябвало нещо да се промени. И то може би с външна помощ да се случи някакво знамение, с цел да има осъдени хора от най-високото равнище в България "

Това разяснява за Факти.бг. журналистът Георги Готев..

Тук схващат нашите смешки от сорта на това, че Осама бин Ладен, вместо да се крие в Пакистан, е могъл да се съобщи на българското правосъдие, като вследствие на това щеше несъмнено да е жив и здрав и свободен в някоя вила в Бояна или в Банкя.

 Това, което се разбра е, че Васил Божков е бил разпитван от службата на госпожа Кьовеши, което е значимо. Мисля, че и на дребните деца стана ясно защо става дума. Финансовият министър на Бойко Борисов (б.р. Владислав Горанов) се е грижил за ползите на Божков, по прочут като Черепа, спестявал му е налози, за което Черепа самичък споделя, че е платил 60 милиона кеш за признателност.

Изгодно му е било, тъй като с тези 60 милиона той си е икономисал 500 милиона. Парите, самият Череп изяснява, били излъчени на Шехерезада - дамата, която също беше задържана и по-късно освободена. И с това още веднъж идва разочарованието, че българското правораздаване няма да потвърди нищо.

В Брюксел знаят, че Бойко Борисов е някогашен представител на сенчестия бизнес, да не кажа нещо по-лошо. Знаят, че е станал министър председател, тъй като българските гласоподаватели харесват такива дебеловрати момчета или най-малко той улучи модата, когато го избраха и преизбраха. В Брюксел знаят и че някой му извъртя страховит номер, публикувайки фотоси от спалнята му с пачки, банкноти от по 500 евро на чекмеджето му.

Знаят и нещо което бе оповестено, а точно, че Доналд Туск - като началник на Европейската национална партия (ЕНП) тогава, му изиска пояснения и най-после Туск сподели, че Борисов е направил огромни неточности. В Брюксел също по този начин е известно, че след месеци митинги през 2020 година, Борисов загуби властта и в този момент е в съпротива, а през последните дни може би за минутка помислиха, че ще влиза в пандиза, само че това към този момент не е настоящо ", сподели още Готев..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР