Интересът около Моника Валериева винаги е бил голям - въпреки

...
Интересът около Моника Валериева винаги е бил голям - въпреки
Коментари Харесай

Далеч от кичозното и лъскавото: Моника Валериева показа дома на Меди, ето къде живеят двамата

Интересът към Моника Валериева постоянно е бил огромен - макар огромния хейт, който се изя по нея поради десетките кавги с разнообразни мъже. Годежи, пръстени, шейхове, дизайнери - несъмнено плеймейтката не скучае и има много мемоари в предишното си, за които в този момент умерено може да споделя - въпреки всичко всяко знамение е за три дни.

Виж още: Какво се случва с Лидия? Певицата отхвърли присъединяване поради здравословни аргументи

След раздялата с поп-фолк изпълнителя Меди моделката липсваше от обществените мрежи и за известно време не се знаеше безусловно нищо за нея. В момента даже не знаем какво се случва със личната ѝ марка, която стигна до продажби даже в Дубай. Явно това интервал в действителност не е бил по никакъв начин елементарен за нея и е била в огромна меланхолия. 

Виж още: Светлана Гущерова се хвали с шампанско за трицифрена сума и вечери в топ заведения за хранене

Е, животът за нея още веднъж е прекрасен. От няколко месеца любовта сред Моника и Меди още веднъж гори с цялостна мощ. Дълго време двамата криеха връзката си, само че преди 2 дни плеймейтката показа в стори видео по какъв начин се целува буйно с поп-фолк изпълнителя. Вече е публично - двамата още веднъж са дружно и напълно умерено към този момент могат да споделят общи фрагменти от взаимния си живот. 

Виж още: Грозен скандал, печален хейт! Джулката се изкара жертва на злобни и завистливи лелички

Наред със Златка Райкова и Венелин Кондаков Моника Валериева също реши да се похвали с коледната декорация от първокласния си дом - или по-скоро с дома на Меди. За разлика от русата Златка и коафьора на звездите, домът на поп-фолк изпълнителя и моделката в действителност комфортен и би се харесвал на всички - няма кич, няма прекомерно съвременен интериор за хиляди левове - несъмнено е дом, изпълнен с доста обич и топлота. Дълго време Валериева живееше в апартамент в Студентски град, само че очевидно към този момент в действителност е намерила верния човек, с който да дели един дом.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР