Интересът към получаване на бордови устройства, които ще се предоставят

...
Интересът към получаване на бордови устройства, които ще се предоставят
Коментари Харесай

TollPass: Доставките на бордови устройства ще бъдат изпълнявани по реда на сключване на договорите

Интересът към приемане на бордови устройства, които ще се дават за прилагане против 1 лев депозит и Договор за гратис абонаментно обслужване, е извънредно висок. До момента са доставени над 20 000 бордови устройства.

Заявките за бордови устройства ще бъдат изпълнявани по реда на сключването на договорите и влизането им в действие. Това ще става поетапно до 27 март 2020 и съгласно наличните количества.

Поради по-дългия период за доставка, „ Интелигентни трафик системи “ АД осведоми искащите да подписват контракти за автоматизирано отчитане на тол такси посредством бордово устройство единствено при изискване, че са съгласни с оповестения период.

Сключването на контракт става напълно онлайн, на TollPass.bg, посредством вписване на персонален профил. Не се постанова посещаване на офис на компанията, защото доставките ще бъдат реализирани посредством пощальон. Не се постанова профилиран монтаж, бордовите устройства се включват в запалката на автомобила и съгласно приложените указания се слагат на челното стъкло. Подробнаинформация е налична на TollPass.bg.

При въпроси по отношение на активирането на бордовите устройства, потребителите могат да се свържат с TollPass контактен център (*5500).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР