Интересът към финала за купата на България между ЦСКА-София и

...
Интересът към финала за купата на България между ЦСКА-София и
Коментари Харесай

Бомба със закъснител бе заложена за финала за купата

Интересът към финала за купата на България сред " ЦСКА-София " и " Левски " на 15 май е голям. Това бе доказано през днешния ден, когато бе първият ден, в който бяха пуснати в продажба билетите за мача. Привържениците на " Левски " изкупиха отпуснатите за тях пропуски за 20-ина минути. Останаха единствено 3000 бройки, непокътнати за притежателите на абонаментни карти, само че и те бързо започнаха да привършват. Ако инцидентно някой от тях не си потърси билета, останалите бройки ще бъдат пуснати за свободна продажба в петък.

За " синята " аудитория са отделени браншове Б и В, като цените за там са надлежно 15 и 35 лева За " алената " аудитория са избрани А (35 лева.) и Г (15 лева.).

Голям бе ползата и при последователите на " ЦСКА-София ". Но техните пропуски не свършиха незабавно. Това даде мотив на почитатели на " Левски " да купят билети за бранш А онлайн, през системата на " Ивентим ". Част от тези " сини " последователи освен се похвалиха, само че и приканиха останалите да купуват също пропуски.



Това може да сътвори огромно напрежение на трибуните, защото почитатели на двата тима ще се смесят в бранш А. Заради това продажбата онлайн за бранш А бе прекъсната в един миг и от " ЦСКА-София " оповестиха, че пропуски за там ще се продават единствено на касата на ст. " Българска войска ".

От " Левски " пък незабавно побързаха да се разграничат, че нямат виновност за неразбориите и показаха, че за продажбата дава отговор уредникът на финала - Професионалната футболна лига (ПФЛ). " Продажбата на билети за финала за Купата на България се провежда напълно от Професионалната футболна лига, която е уредник на финалния мач. " Левски " резервира билети само за притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022 за стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ и към 1000 билета за представителния тим и чиновниците на клуба ", оповестиха от клуба.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР