Интерактивна дъска, таблети и специализиран софтуер правят дистанционното обучение лесно

...
Интерактивна дъска, таблети и специализиран софтуер правят дистанционното обучение лесно
Коментари Харесай

A1 с модерно решение за дигитализация на учебния процес

Интерактивна дъска, таблети и профилиран програмен продукт вършат отдалеченото образование елементарно и дейно за учители и възпитаници

предлага изцяло решение за цифровизация на образователния развой, уместно за всички равнища на образование от детски градини до профилирани и професионални гимназии. Предложението включва интерактивно съоръжение и учебен програмен продукт. Решението на А1 за дигитализиране на просветителния развой се предлага под формата на услуга на абонаментен принцип, а наличието дава отговор на условията на Министерството на образованието и науката.

Решението дава опция на учителите да работят по нов, по-атрактивен и ангажиращ за осъществяване на отдалечено образование метод, съгласуван с упованията на актуалното цифрово потомство. Учителите и техните възпитаници получават достъп до интерактивната просветителна платформа Mozabook посредством сметки. Платформата поддържа български език и посредством нея учителите могат сами да основават автентично интерактивно образователно наличие, както и да употребяват към този момент готово, включващо разнородни илюстрации, 3D анимации и модели. Всички нужни съставни елементи са усъвършенствани за работа с интерактивната дъска или екран.

Учениците употребяват електронното наличие по разнообразни тематики и предмети както в учебно заведение, по този начин и отвън него. В класната стая или до момента в който са у дома, децата употребяват 8-инчови таблети с включени 10 000 МB мобилен интернет за достъп до платформата и училищен лиценз mozaWeb. Така те могат да достъпват интерактивното просветително наличие, без да е нужна апаратура на спомагателен програмен продукт и могат да учат посредством интерактивни извършения.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР