Интерактивен пътеводител за кариерно ориентиране сред младежи“ вече е достъпен

...
Интерактивен пътеводител за кариерно ориентиране сред младежи“ вече е достъпен
Коментари Харесай

Интерактивен пътеводител ще помага на младежи при избора им на професия

„ Интерактивен справочник за кариерно насочване измежду младежи “ към този момент е наличен в интернет пространството, като нов учебен артикул.

Пътеводителят съдържа над 10 къси видео уроци с насоки, които да бъдат в поддръжка на младежите в избора им на специалност, при търсенето на работа, както и при кандидатстване пред първия шеф.

Той е доста елементарен за приложимост, като наличието му може да бъде прегледано през всеки смарт телефон, посредством канала youtube, както и в обществената мрежа Фейсбук.
Този нов интерактивен учебен артикул е основан от Сдружение „ Моят град “ в границите на план „ Младежко предприемачество и претовареност “ с поддръжката на стратегия Еразъм +.

В пътеводителя са употребявани положителни практики за кариерно насочване, показани по време на трите огромни национални юношески срещи, извършени в границите на плана във Варна, Велико Търново и София.

„ Интерактивният справочник за кариерно насочване измежду младежи “ можете да намерите на следния адрес: " target= " _blank " > https://www.yumpu.com/bg/embed/view/mfHGYFUvjKRLMZJi
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР