Интер спечели с 2:0 гостуването си на Каляри от Серия

...
Интер спечели с 2:0 гостуването си на Каляри от Серия
Коментари Харесай

Интер се справи с Каляри за втора поредна победа в Серия А

Интер завоюва с 2:0 гостуването си на Каляри от Серия А. Попаденията за “нерадзурите ” означиха Дензел Дъмфрис и Лаутаро Мартинес. Тимът на Симоне Индзаги реализира втора поредна победа от началото на сезона. Така Интер е един от четирите тима с цялостен актив от точки след втория кръг, като компания им вършат още Милан, Наполи и Верона.


Интер доминираше още през цялото време на срещата на “Сардиния Арена ” и отбраната на Каляри имаше много работа. Тимът на Клаудио Раниери мъчно успяваше да изнесе топката от личната си половина.

В 21-вата минута новото попълнение Маркъс Тюрам откри Дензъл Дъмфрис, който се разписа за 1:0. Нидерландският защитник вкара първия си гол за сезона.

След половин час игра гостите удвоиха задатъка си. Федерико Димарко комбинира с Лаутаро Мартинес, който означи третото си попадение от началото на акцията.

Момчетата на Клаудио Раниери нямаха отговор на противника след почивката. Каляри ограничи възможностите за попадение на Интер, само че в офанзива не се показа на по-добро равнище. Така отборът не съумя да се разпише във втори следващ дуел след завръщането си в Серия А, откакто в първия кръг направи 0:0 с Торино.

В идващия кръг Каляри гостува на Болоня, до момента в който Интер ще преследва трета поредна победа в семейството на Фиорентина. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР