Интер разгроми Милан с 5:1 в градското дерби на Милано,

...
Интер разгроми Милан с 5:1 в градското дерби на Милано,
Коментари Харесай

Интер разгроми Милан и постигна историческа пета поредна победа в Дерби дела Мадонина

 Efbet2023 Horizontal
Интер разгроми Милан с 5:1 в градското дерби на Милано, част от 4-ия кръг на италианската Серия А. С триумфа " нерадзурите " продължиха стопроцентовия си актив от началото на сезона в елита на Италия, записвайки четвърта поредна победа. Освен това триумфът за „ Змията “ бе исторически, откакто тимът реализира пет следващи победи в Дерби каузи Мадонина за първи път в историята си и то в границите на актуалната година при обща голова разлика 12:1.

Хенрик Мхитарян даде летящ старт на домакините в петата минута, преди Маркъс Тюрам да повиши на 2:0 в 38-ата. " Росонерите " върнаха едно попадение в 57-ата минута посредством Рафаел Леао, само че докрая бяха безпомощни и позволиха нови три гола, осъществени от Мхитарян (69`), Хакан Чалханогу (дузпа 79`) и Давиде Фратези (90+3`). 

По този метод Интер поведе в подреждането на Серия А с цялостен комплект от 12 точки, с две повече от Ювентус, който по-рано денем надделя Лацио с 3:1 като хазаин. Милан е на третата позиция с 9 пункта, откакто сбърка за първи път през акцията след трите следващи победи на старта.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР