Интер победи Венеция с 2:0 като гост в мач от

...
Интер победи Венеция с 2:0 като гост в мач от
Коментари Харесай

Интер притисна лидерите, взимйки своето във Венеция

Интер победи Венеция с 2:0 като посетител в мач от 14-ия кръг на Серия А. По този метод „ нерадзурите “ се приближиха единствено на точка от краткотрайните водачи Наполи и Милан.
Гостите стартираха по-агресивно, само че през първите минути не съумяха да застрашат рисково Серхио Ромеро.

В 34-ата минута гостите откриха резултата, откакто Хакан Чалханоглу овладя рикоширала топка и с изстрел по земя в долния десен ъгъл осъществя.

През втората част Интер продължи да бъде по-агресивният тим и в 61-ата минута Милан Шкриняр засече с глава, само че бранител на домакините мазета уверено.

Осем минути по-късно Един Джеко овладя в наказателното поле и стреля в средата на вратата, принуждаваайки Серхио Ромеро да се намесва уверено.

В 84-ата минута Федерико Димарко пропусна отлична опция да удвои преднината на „ нерадзурите “, откакто изстрелът му в средата на вратата бе избавен по превъзходен метод от стража на Венеция.

Дълбоко в добавеното време на дуела Интер получи правото да извърши дузпа, откакто състезател на домакините игра с ръка. Ситуацията бе прегледана с ВАР иглавният арбитър Ливио Маринели уточни бялата точка. Зад топката застана Лаутаро Мартинес и с отличен удар в долния десен ъгъл оформи крайния резултат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР