Интер победи Кротоне с 2:0 като гост в мач от

...
Интер победи Кротоне с 2:0 като гост в мач от
Коментари Харесай

Интер прати Кротоне в Серия Б и се приближи до титлата

Интер победи Кротоне с 2:0 като посетител в мач от 34-ия кръг на Серия " А " и се приближи от ден на ден до купата. Кристиян Ериксен откри резултата в 69-ата минута, а надълбоко в добавеното време Ашраф Хакими удвои.

Така " нерадзурите " събраха 82 точки и може да побеждават със Скудетото още на следващия ден, в случай че Аталанта сбърка против Сасуоло. Кротоне е на дъното и след днешната загуба изпадна.

Двубоят стартира мощно за гостите. Във 2-ата минута рисков удар на Сенси се отби в бранител. Малко по-късно халфът бе изведен самичък против Кордас, само че вратарят избави.

В 23-ата минута Лукаку засече, само че топката се отби в гредата. Секунди преди края на първата десния дирек още веднъж избави домакините след удар на Лаутаро.
 Снимка 529384
Източник:

Интер не стартира добре втората част и разреши на Кротоне да изравни играта. Все отново в 69-ата минута " нерадзурите " поведоха. Кристиян Ериксен получи топката и с удар отвън наказателното поле вкара за 1:0.

Интер продължи да нападна и стигна до втори гол в 83-ата минута. Тогава Перишич проби отляво и центрира в наказателното поле, където Лукаку от 5-6 метра прати топката във вратата. Попадението обаче беше анулирано поради засада след намесата на ВАР.

В добавеното време на мача гостите проведоха отлична контраофанзива, при която Хакими се озова самичък против вратаря и вкара за 0:2.
 Антонио Конте: Президентът на Интер е наясно, че към момента не сме спечелили нищо
Конте: Президентът на Интер е наясно, че към момента не сме спечелили нищо

" Футболистите знаят какво се желае от тях на следващия ден "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР