Интер най-накрая се поздрави с победа в Серия А. След

...
Интер най-накрая се поздрави с победа в Серия А. След
Коментари Харесай

Най-накрая! Интер страда, но сложи край на кошмарната серия

Интер най-сетне се поздрави с победа в Серия " А ". След като в 8 следващи мача отборът не съумяваше да завоюва трите точки в дуел от италианския хайлайф (6 равенства и 2 загуби), през днешния ден " нерадзурите " се постановиха извънредно мъчно с 2:1 като хазаин на Болоня от 24-ия кръг на шампионата.  

Двубоят започва чудесно за домакините, които излязоха напред в резултата още във 2-ата минута. Точен бе Едер, който засече от близко центрира на Брозович. В 25-ата минута гостите изравниха посредством Паласио. Нападателят се възползва от неточност в защитата на Интер и с мощен шут прати топката във вратата.

В средата на  второто полувреме Карамо още веднъж изведе " нераздурите " напред в резултата с удар от далечна отдалеченост. Малко по-късно Мбайе от гостите пък бе изпъден за втори жълт картон, а в последните секунди на срещата съотборникът му Масина го последва, откакто получи пряк червен картон. 

В последна сметка, макар даденото 10-минутно продължение, резултатът остана неизменен и Интер се поздрави с първи триумф в Серия " А " от началото на декември. Тимът на Лучано Спалети е с актив от 48 точки на 3-ото място. Болоня пък е 12-и с 27.  

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В СЕРИЯ " А "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР