Интер може да бъде принуден да продаде някоя от звездите

...
Интер може да бъде принуден да продаде някоя от звездите
Коментари Харесай

Интер продава някоя от звездите си по спешност

Интер може да бъде заставен да продаде някоя от звездите си през лятото, с цел да попълни голямата дупка в бюджета си, твърди " Corriere della Sera ". Собствениците от Suning изпитват финансови усложнения и те се отразяват и на клуба. Затова ще би трябвало да се вземат някои непопулярни ограничения.

Според информациите, от Интер са подготвени да пуснат на пазара някой всред Лаутаро Мартинес и Алесандро Бастони. Всеки от тях може да бъде продаден за много сериозна сума, която да попълни касата на клуба и да обезпечи средства за лятната селекция.

Лаутаро Мартинес от дълго време е в полезрението на Барселона и Манчестър Сити. Със сигурност те наблюдават деликатно обстановката с аржентинеца и е допустимо да опитат да го привлекат през лятото, в случай че той в действителност бъде пуснат на пазара.

Бастони също впечатли със мощните си изяви през сезона и от ден на ден клубове се интересуват от него. Той е свързван с Ливърпул, Байерн (Мюнхен) и Барселона. В момента 22-годишният защитник е оценен на към 55 милиона евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР