Интер и Парма завършиха наравно 2:2 в мач от 9-ия

...
Интер и Парма завършиха наравно 2:2 в мач от 9-ия
Коментари Харесай

Интер пропусна да оглави Серия А след равенство с Парма

Интер и Парма приключиха наедно 2:2 в мач от 9-ия кръг на Серия " А ". Попаденията означиха Антонио Кандрева (23`) и Ромелу Лукаку (51`) за домакините, а за гостите - Ян Карамо (26`) и Жервиньо (30`).

" Нерадзурите " остават на второ място във краткотрайното класиране с 22 точки, до момента в който Парма е седми с 13 точки.

В 23-ата минута при центриране от корнер топката стигна до Антонио Кандрева, който от границата на наказателното поле насочи изстрел, топката рикошира в Кулушевски и влетя в мрежата за 1:0.

Още в 26-ата Марсело Брозович подари топката на Карамо, който напредна и с отдалечен удар изравни за своя отбор.

След половин час Карамо проби по фланга и достави топката на непокрития Жервиньо, който я прати в противниковата мрежа за цялостния поврат в мача.

В 41-ата минута Лаутаро Мартинес претендираше за дузпа за фаул против него, само че такава не беше отсъдена. В 43-ата негов удар с глава се оказа неакуратен.

В 51-ата минута Кандрева подаде към Лукаку, който се обърна с лице към вратата и се разписа, само че попадението му незабавно беше анулирано поради засада. Впоследствие съдията преразгледа обстановката и реши, че голът въпреки всичко е постоянен.

До края на срещата Интер натисна в търсене на надвит гол, само че по този начин и не съумя да стигне до подобен.
 Интер взима ненужните футболисти на Юнайтед и Барселона
Интер взима ненужните футболисти на Юнайтед и Барселона

Набелязаните са Артуро Видал и Неманя Матич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР