Интер е уредил трансфера на юношеския национал на Франция Люсиен

...
Интер е уредил трансфера на юношеския национал на Франция Люсиен
Коментари Харесай

Интер изпревари Барса, Юве и Сити за сравняван с Погба

Интер е уредил прехвърлянето на юношеския национал на Франция Люсиен Агум от Сошо за към 6 млн. евро, твърди FCInterNews.it. Фен уеб сайтът се базира на фотография на сътрудника на играча, който сега лети към Милано.

CdS: Lucien #Agoume will start a new chapter in his career at Appiano Gentile next season with Inter Primavera and first team as well. We are now at the final details. #Inter win the fight with Barcelona, Juventus and Manchester City for the new Pogba. pic.twitter.com/BgS2cRJyVl
— EnJoY Inter (@EnjoyInterNews) June 10, 2019
Агум е на 17 години и играе като полузащитник, като е сравняван с Пол Погба. Манчестър Сити, Ювентус и Барселона също бяха подготвени да платят желаната от втородивизионния клуб сума, само че самият състезател е избрал “нерадзурите”, тъй като счита, че там ще получи повече шансове за игра. Контрактът му ще е за три сезона.

Агум е роден в Камерун, само че от дребен живее във Франция. В началото на миналия сезон той беше на 16 години, само че без значение от това записа цели 16 мача за Сошо в Лига 2 и Купата на Франция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР