Интензивен е трафикът през през пунктовете на границата със Сърбия

...
Интензивен е трафикът през през пунктовете на границата със Сърбия
Коментари Харесай

Тежък трафик през граничните пунктове днес

Интензивен е трафикът през през пунктовете на границата със Сърбия и Гърция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

При граничния пункт Калотина трафикът на леки коли е засилен в посока  излаз от страната.

Същата е обстановката на пунктовете с Гърция при Кулата и Маказа. Препоръчва се пътуващите да употребяват обходните направления през граничните пунктове Илинден, Златоград и Ивайловград.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на излаз за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Русе.

В празничния ден ще е лимитирано придвижването на транспортни средства над 12 тона по автомагистрала " Тракия " в посока от София до Пловдив сред 18 и 20 ч. Между 17 и 20 ч. камионите няма да могат да минават още сред Ребърково и Ботевград, Русе и Велико Търново, Варна и Бургас, Бургас и Царево, както и сред Благоевград и Кулата. 

До 70 километра в час е лимитирано придвижването по автомагистрала Тракия сред 13 и 21 километър в посока Бургас поради поправки. 

Остават рестриктивните мерки на автомагистрала " Струма " поради вредите от пожара в хранилище за боклуци при 62 километър. Остава затоврено платното в посока Кулата, като придвижването се пренасочва в насрещнато платно. Превозните средства над 12 тона и рейсовете се отбиват по обходен маршрут сред Долна Диканя и Бобошево.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР