Интензивен е трафикът на граничните пунктове с Гърция, Сърбия, Румъния

...
Интензивен е трафикът на граничните пунктове с Гърция, Сърбия, Румъния
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът на ГКПП-та ни с Гърция, Сърбия, Румъния и Турция

Интензивен е трафикът на граничните пунктове с Гърция, Сърбия, Румъния и Турция. Това оповестиха от Главна дирекция " Гранична полиция ".
Информацията за трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е към 14.00 ч. На българо-сръбската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " трафикът е натоварен на вход и излаз за леки коли. На българо-гръцката граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Илинден " трафикът е натоварен за леки коли на излаз.
На българо-турската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " трафикът е натоварен на излаз за леки и товарни коли.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " трафикът е натоварен на излаз за леки коли. На българо-румънската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост-Русе ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " трафикът е натоварен за леки коли и двете направления.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР