Интензивен е трафикът на Дунав Мост, показват данните за българските

...
Интензивен е трафикът на Дунав Мост, показват данните за българските
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът на Дунав Мост

Интензивен е трафикът на Дунав Мост, демонстрират данните за българските Граничен контролно-пропусквателен пункт към 18:00 часа на 02.12.2023 година, оповестиха от Групово дело " Гранична полиция ".

Трафикът по границата с Румъния е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Оряхово ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " и Граничен контролно-пропусквателен пункт “Никопол “ на излаз от страната.  На  ГКПП " Крушари " e възобновена пропускателната активност на вход и на излаз след премахване на проблем с електрозахранването, след 18.00ч. на 02.12.2023г.

По информация на АПИ, прекосяването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе " се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

Трафикът по гръцката граница е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове   " Маказа ", " Златоград “ и " Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси. 

По границата с Република Сърбия, трафикът е натоварен за товарни коли на излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ".

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Трафикът с РСМ също е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Станке Лисичково “ се правят строително-монтажни работи, по отношение на които прекосяването през граничния пункт е допустимо при съблюдаване на ограниченията за краткотрайна организация на придвижването. 

По границата с Република Турция, трафикът е натоварен на вход за леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР