Инсулт застигна един от най-приближените до беглецът от правосъдие Васил

...
Инсулт застигна един от най-приближените до беглецът от правосъдие Васил
Коментари Харесай

Инсулт покоси близък до Божков човек

Инсулт застигна един от най-приближените до беглецът от правораздаване Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Трагедията е сполетяла ръководителят на фондация ``Тракия`` Кирил Христосков. Засега повече детайлности към здравословното му положение, което за момента е тежко, не са известни, оповестява Блиц.

Фондацията дава отговор за съхранението на хиляди предметите с културно-историческа полезност от сбирката на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Във връзка с следствието по досъдебното произвеждане, по което Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е притеглен към наказателна отговорност за осъществени закононарушения срещу финансовата и данъчната системи, прокуратурата от време на време подхваща дейностите по претършуване и изземване на артефакти от сбирка, които се оказват всеобщо с противозаконен генезис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР