Инструкторът по тенис на Наташа и Малия Ан Обама и

...
Инструкторът по тенис на Наташа и Малия Ан Обама и
Коментари Харесай

Тенис инструкторът на щерките на Обама в схема за подкупи

Инструкторът по тенис на Наташа и Малия Ан Обама и някогашният футболен треньор на дамите от Йейл са измежду упрекнатите в разрастващата се скица за подкупи за банкет в елитни колежи. Гордън Ернст, някогашен основен треньор в Джорджтаун е получил подкупи на обща стойност повече от 2,7 милиона $, с цел да уреди претендентите за Джорджтаун като тенисисти.

Федералното следствие назова интервенция Varsity Blues със забъркани близо 50 души, измежду които треньори, упрекнати в приемане на подкупи. Актрисите Лори Лоулин и Фелисити Хъфман са измежду 33 родители, упрекнати, че заплащат подкупи, с цел да запишат децата си в най-хубавите колежи.

Руди Мередит, някогашен основен треньор на футболния тим на университета в Йейл, твърди, че е приел Щатски долар 400 000, с цел да помогне на младежите да влязат в Йейл с футболна стипендия.

Уилям Рик Сингър, който основава колежанската консултантска компания Edge College & Career Network, е разпознат като обвинен уредник на схемата. Той твърди, че е провел фотосесии за децата на клиентите си, които ги демонстрират като спортуващи, като даже употребявал фотошоп.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР