Инструктор по шофиране каза, че е полудяла, когато я глобиха

...
Инструктор по шофиране каза, че е полудяла, когато я глобиха
Коментари Харесай

Жена напусна бясна, след като съобщи за хвърляне на мухи в съвета - и самата тя получи глоба от £400

Инструктор по шофиране сподели, че е полудяла, когато я глобиха с 400 £ за мятане на мухи - макар че е индивидът, който е докладвал за боклука към съвета.

51-годишната Джули Хенкок беше упрекната, че е изхвърлила отпадъците, откакто е оставила кошчето си на необитаемата уличка зад дома си. Тя призна - в изявление под нерешителност - че непрекъснато е оставяла кошчето си зад парцела си в Бърслем, Стоук он Трент, само че съветът сподели, че не е изпълнила „ законовото си обвързване “ да държи кошчето си надалеч от „ социална автомагистрала “.

Градският съвет на Стоук он Трент от този момент анулира наказването от £400 - и вместо това санкции Джули Хенкок с £80 за нарушаването. Джули, инструктор по шофиране, е един от многото поданици, които преди този момент са се оплаквали на съвета за положението на алеята, която е гореща точка. Но съветът, който лейбъристите си върнаха през 2023 година, откакто нямаше политически надзор в продължение на осем години, постоянно е отказвал да помогне, тъй като не е признат.

Сег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР