Институциите трябва да работят в интерес на хората, защото това

...
Институциите трябва да работят в интерес на хората, защото това
Коментари Харесай

Румен Христов: Институциите трябва да работят в интерес на хората

Институциите би трябвало да работят в полза на хората, тъй като това е тяхната функционалност. Това съобщи претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на община Нова Загора Румен Христов в с. Пет Могили, където той и претендентите за общински съветници от листата на „ Българска социалистическа партия за България” Иван Ников, Васил Стоянов и Станимир Русев се срещнаха с жители. Кандидатът за кмет на Българска социалистическа партия бе безапелационен, че ще направи общинската администрация в Нова Загора отворена към хората, с цел да могат по-бързо и елементарно да се вземат решение проблемите им. Христов пое ангажимент да работи по решаването на проблемите на жителите на общината- да бъде направен график за визити на общинските съветници от левицата във всички обитаеми места от общината, с цел да има чуваемост и проблемите да бъдат пресичани още в зародиш.
Във връзка с проблемите на опазването на здравето в община Нова Загора, Румен Христов изясни, че като кмет преди всичко ще сложи ползите на пациентите и медицинския личен състав в общинската болница. Само по този начин ще бъдат задоволени и потребностите на пациентите, и потребността от по-добра среда за работа на лекарите и медицинските сестри. С по-доброто разходване на общинските средства, Нова Загора ще се трансформира и в община с по-добри и налични обществени услуги, разяснява той.
Кандидатът за общински консултант Васил Стоянов прикани хората да гласоподават с №56 на изборите на 27.10 и добави, че като младеж поддържа ограниченията и концепциите на Румен Христов за превръщането на Нова Загора в едно по-добро място за живот и работа. Той бе безапелационен, че би трябвало да се спре реваншизмът в общината и всеки младеж, без значение от политическите си убеждения, да има право на работа и заслужен живот, с цел да може по този начин хората да остават по родните си места.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР