Институтът за пътна безопасност с отворено писмо към .Г-Н ЯНЕВ,

...
Институтът за пътна безопасност с отворено писмо към .Г-Н ЯНЕВ,
Коментари Харесай

Институтът за пътна безопасност: Г-н Янев, още колко души трябва да загинат, за да предприемете мерки

 Институтът за пътна сигурност с отворено писмо към.

Г-Н ЯНЕВ, ОЩЕ КОЛКО ДУШИ ТРЯБВА ДА ЗАГИНАТ, ЗА ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ МЕРКИ?

Експертите на Института за пътна сигурност Ви уведомяваха през последните 4 месеца с голям брой сигнали и отчети за трагичното положение на транспортната система. Предлагахме ви съответни решения, настоявахме за експертни срещи сред държавните институции и самостоятелните специалисти от Института за пътна сигурност. До този миг реакция от ваша страна няма.

Напомняме Ви, че вие носите политическата и човешката отговорност за положението на пътната сигурност в България. От началото на месец май поддръжката по автомагистралите и първокласните пътища е прекратена, установени са стотици дефицити на сигурност, а реакция от ваша страна още веднъж няма. Опитите на вас и на вашите министри да трансферират отговорността на предходното държавно управление, което замиташе проблемите на пътната сигурност и симулираше действия, ви трансформира в същите ИМИТАТОРИ.

Пожарникарските ви реакции, единствено след протестни дейности, водят до настъпването на още по-голям транспортен безпорядък (случая Айтос).

Решаването на проблемите на пътната сигурност изисква честност, бистрота и професионализъм. Ако Вие в действителност желаете да решите тези проблеми, ще позволите специалистите, а не ползите, да ръководят пътната сигурност.

 

Експертите на Института за пътна сигурност Ви канят на обществена среща, на която да ви дават решенията на замитаните с десетки години проблеми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР