Институтът INSAIT към Софийския университет Св. Климент Охридски спечели домакинството

...
Институтът INSAIT към Софийския университет Св. Климент Охридски спечели домакинството
Коментари Харесай

Google, Amazon, Meta и Apple се събират на среща в София

Институтът INSAIT към Софийския университет „ Св. Климент Охридски ” завоюва семейството на един от най-престижните конгреси в региона на криптографията и киберсигурността – Real World Crypto Symposium (RWC). От 26 до 28 март 2025 година София ще посрещне международния софтуерен хайлайф за разискване на някои от най- настоящите тематики в областта на онлайн сигурността.

След Торонто, Токио, Амстердам, Ню Йорк и Пало Алто столицата ни ще бъде хазаин на водещите международни софтуерни компании и проучвателен центрове в региона на киберсигурността и криптография, измежду които Гугъл, Amazon, Meta, Apple и други Очаква се в дните на конференцията повече от 1000 представители на бизнеса и науката от целия свят да вземат присъединяване в нея.

Домакинството на INSAIT и София бе публично оповестено на RWC’24, което се организира през тази седмица в Торонто, Канада. Домакинството на международния конгрес е следващо самопризнание за ролята, която играе институтът INSAIT и стъпка към позиционирането на България като център за развиване на технологии на районно и международно равнище.

По време на конференцията участниците ще показват и обсъдят най-новите изследвания, свързани с криптографията и осведомителната сигурност като конфиденциалност и кохерентност на данните, аутентификация и други Ще бъдат показани решения по проблеми, които засягат сигурността на милиарди консуматори на някои от най-популярните онлайн услуги в света.

Сред спонсорите на събитието са Amazon Web Services, Apple, Гугъл, Casper и други

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР