Инстаграм Лолита Османова вече не крие пръстена, с който разбуни духовете

...
Инстаграм
Лолита Османова вече не крие пръстена, с който разбуни духовете
Коментари Харесай

Лолита пак показа пръстена. Последователи: Годежен е

 Инстаграм Лолита Османова към този момент не крие пръстена, с който разбуни духовете в България. Бижуто има тип на годежно и за пръв път беше видяно, когато докара своето гадже в Хасково.

Рускинята беше на трибуните и поддържаше 30-годишния тенисист, до момента в който папараците напипаха златната жилка и сложиха под фокус русокоската.

Милионерската дъщеря беше прихваната до майката на Гришо - Мария, а най-интересното от фрагмента беше въпросният пръстен.

Откакто украшението беше разкрито, Лолита не пропуща да го покаже в обществените мрежи. Тя слага на напред във времето лявата ръка, където стои пръстенът. Преди това хубавицата съзнателно криеше пръстите.

Наблюдателни почитатели на Григор означиха, че рускинята е с бижуто единствено на три фотоси. Последната е отпреди два дни. На нея с изключение на пръстена се вижда и още един признак, който припомня за Гришо. Лолита има завързан червен конец с бели нюанси сходно на българските мартенички.

Красавицата е играла дълги години тенис. Тя разгласява любопитна фотография в своя инстаграм. На нея се вижда по какъв начин едно момиченце гони топката.

" Тежко детство ", написа под фотото Османова.

Лолита има мачове на интернационалните шампионати за деца до 14 и 16 години, само че без да реализира огромни триумфи.

27-годишната мацка се чака да поддържа в Париж по време на шампионата " Ролан Гарос ". Българинът стартира нощес своя поход във френската столица против американеца Маркос Гирон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР