Instagram стартира предварителен тест на новата си абонаментна услуга. Целта

...
Instagram стартира предварителен тест на новата си абонаментна услуга. Целта
Коментари Харесай

Instagram започва да тества платени абонаменти за някои потребители

Instagram започва прелиминарен тест на новата си абонаментна услуга. Целта ѝ е да помогне на основателите на качествени фотоси и видео да монетизират наличието си, като разрешат на почитателите си да им заплащат посредством платформата.

Ръководителят на Instagram Адам Мосери разгласи новата опция, разяснявайки деликатно, че тя към момента е в ранен стадий. Той твърди, че концепцията е да се помогне на на най-значимите хора в мрежата " да усилят периодическите си месечни доходи ". Абонаментите ще им разрешават да дефинират свои лични цени (от 0,99 до 99 щ. долара) въз основа на това какъв брой съгласно тях костват фотосите и видеото, които качват в приложението.

Плановете ще разрешат на основателите да разгласяват видео излъчвания онлайн, фотоси и истории единствено за своите клиенти, заплатили абонамент. Те ще получават и значки, с цел да могат основателите бързо да разпознават техните мнения и известия. Засега пробата е стеснен до дребен брой сметки, макар че има проекти за разширение през идващите няколко месеца. В него все още са включени: @alanchikinchow, @alizakelly, @kelseylynncook, @elliottnorris, @jordanchiles, @jackjerry, @bunnymichael, @donalleniii и @lonnieiiv, и @sedona._.

Instagram е следващото сходно приложение, което ползва този тип монетизация, основана на почитателите. Подобни разновидности имат Twitter и Фейсбук, само че най-популярното заплащане за наличие по този метод се реализира в OnlyFans. От услуга, която доста наподобява на Instagram, с помощта на този способ за малко тя се трансформира в нецензурен уебсайт, защото множеството платено наличие там е за възрастни.

A тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР