Инспекцията на АМ Европа на премиера Бойко Борисов и вицепремиера

...
Инспекцията на АМ Европа на премиера Бойко Борисов и вицепремиера
Коментари Харесай

Кое е по-важно за Борисов: Брюксел или строежът на магистрала

Инспекцията на Автомагистрала " Европа " на премиера Бойко Борисов и вицепремиера Томислав Дончев продължи. Тук вицепремиерът отдаде дължимото на бързата реакция от страна на Европейска комисия в изискванията на пандемия, при връзката и даването на позволение за пренасочване на европейски запас в битката с ковид в България.
" Европейската комисия реагира с доста висока скорост, утвърждение получаваме в почти  действително време. И през днешния ден имаме едно позволение за държавна помощ в размер на 150 млн. евро, което включва част от ограниченията, които изредихме, само че нормалните периоди са съкратени в пъти. Понякога в границите на дни получаваме бърза и съответна реакция, за което би трябвало да им благодарим. " Упорстваше да приключи изявлението си Томислав Дончев, до момента в който министър председателят Борисов се възхищаваше на приключените уреди по построения път.
" Макар че в Европейска комисия не са им спрели заплатите, за разлика от на част от българската ", акцентира Дончев.
" Добре работим, доста по-бързи и доста по-адекватни в сравнение с в спокойно време, тъй като знаят, че държавите-членки са сложени под напън ", съгласи се най-после Борисов.
В действително време, видео конферентни диалози, следим какво вършат другите страни. Аз си задавам въпроса след края на пандемията дали няма да се окажат непотребни командировките до Брюксел?, сподели Дончев.
Абсолютно, съгласи се премиера.
Ми ние в този момент Министерски съвет можем да си вършим когато си желаяме. Ако би трябвало по бързата процедура в 11 часа вечерта, в събота, възкликна Дончев.
Вече сме го практикували, намеси се ПР-ът на държавното управление Севделина Арнаудова.
Виж мостчетата по какъв начин стават, красива работа, прекъсна ги премиера и продължи всъщност, обсъждайки новите " мостчета " по ЛОТа на Автомагистрала " Европа ".
А какво се случи когато Бойко Борисов се срещна с служащ на Автомагистрала Европа, ВИЖТЕ ТУК.
Целият видео пътепис можете да видите тук
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР