Инспекторите от Обединеното кралство бяха изпратени със самолет до Карибите,

...
Инспекторите от Обединеното кралство бяха изпратени със самолет до Карибите,
Коментари Харесай

Вътре в супер яхта, където британски член на екипажа загина в Карибите, докато инспекторите от Обединеното кралство бяха мобилизирани в

Инспекторите от Обединеното кралство бяха изпратени със аероплан до Карибите, откакто английски член от екипажа беше погубен на борда на първокласна супер яхта - като компанията за ръководство на кораба също приказва.

Рой Теме беше открит неприветлив от сътрудник в Батън Руж - разказан като " плаващо имение " - до момента в който беше дебаркирал в Антигуа в петък (23 февруари), преди по-късно да бъде разгласен за мъртъв в болница. 47-годишният татко на две деца от Саутхемптън е служил като основен инженер на 205-футовата яхта, записана на остров Ман, и съгласно известията е навлязъл в машинната част по време на спиране на тока, където е бил ударен от ток.

Полицаи и парамедици са извикани на мястото в 8.30 сутринта локално време. По-нататъшните следствия на нещастието не престават, потвърдиха от пристанищните управляващи. Отделът за следствие на морски катастрофи (MAIB) сподели на Mirror, че е изпратил екип от инспектори, с цел да „ събере доказателства и да прегледа кораба “.

Били ли сте наранени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР