Инспекторатът на Министерство на правосъдието разследва надзирател от врачанския затвор

...
Инспекторатът на Министерство на правосъдието разследва надзирател от врачанския затвор
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Разследват надзирател от врачанския затвор заради брата на топ мафиот

Инспекторатът на Министерство на правораздаването проверява надзорник от врачанския затвор по сигнал за корупция, научи БЛИЦ. Срещу Георги Митков Дуцовски е подадена тъжба с входящ номер Б229 от 21. 02. 2018 година

В нея се разкрива, е употребявал служебното си състояние, с цел да облекчи престоя на прочут врачански престъпник, брат на топ мафиот.

„ След като Георги Георгиев - Културиста, братът на Валтер Папазки влезе във пандиза, той вкара в килията му бойлер, с цел да има персонална баня, ледник, айфон – 8, водка и кокаин. Водката беше маскирана в бутилки от минерална вода “, разкриват източниците на БЛИЦ.
Според тях в пандиза се е стигнало до сдърпване сред известния необут Благой Чакъров и Георги Дуцовски.

За Чакъров в предишното се твърдеше, че движи трафик за опиати и е непосредствен до Земунския клан в Сърбия.

„ Чакъров се ядоса, когато видя с какви облаги се употребява братът на Папазки и попита надзирателя за какво не му вкара и на него такива неща в килията “, разкриват източниците на БЛИЦ.

Интересна детайлност е, че преди време бе уволнен надзорник от Казичене, който по същия метод се е опитал да направи по-луксозен животът в килията на Валтер Папазки.

Георги Папазки влезе във врачанския затвор, откакто бе търсен над 20 години по делото за убийството на Валентин Алексиев – Лисицата.
Той самичък се предал в полицията, потвърждавайки, че не знаел, че управляващите у нас го търсят даже посредством Интерпол, тъй като бил в чужбина.

Георги Георгиев Културиста беше наказан на 10 година затвор като уредник на убийството на смъртния зложелател на кръга „ Империал “ – Валентин Алексиев-Лисицата. Той беше разстрелян на 12 февруари 1996 година в София, а като физически причинители на убийството бяха арестувани и наказани Стефан Димитров и Велин Василев.

Братът на Културиста – Валтер Папазки, също беше наказан по това дело и излежа постановеното от магистратите наказване.

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР