Инспекторатът към Висшия съдебен съвет (ВСС) трябва да се самосезира

...
Инспекторатът към Висшия съдебен съвет (ВСС) трябва да се самосезира
Коментари Харесай

ДПС иска разследване на магистратите, пуснали на свобода садиста от Стара Загора

Инспекторатът към Висшия правосъден съвет (ВСС) би трябвало да се самосезира неотложно и да извърши свое лично следствие на магистратите, които са освободили садиста от Стара Загора и са му разрешили да се разхожда свободно, след осъщественото от него закононарушение. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, представен от " 24 часа ".

Движение за права и свободи е партия, която е потвърдила по неоспорим метод, че почита разделянето на управляващите. Според мен институциите в лицето на Инспектората към Висшия правосъден съвет неотложно би трябвало да се самосезират и да вземат ограничения, уточни той.

По думите му на Георги Николаев е била дадена опция да продължава да е рисков за хората. Според него би трябвало да се направи задълбочена инспекция, по какъв начин осъщественото от Николаев действие е окачествено като " лека телесна щета ".

Пеевски уточни, че институциите не би трябвало да бездействат, а да обезпечават правдивост и успокоение на българските жители. Ако Инспекторатът към Висш съдебен съвет към този момент не се е самосезирал, то ние като партия ще го сезираме публично още в понеделник, разясни той.

Депутатът бе безапелационен, че една от първите задания на Народно събрание през септември ще бъде промяната на Висш съдебен съвет, който е с изминал мандат.

Припомняме, че на 28.07.2023 година Георги николаев от Стара Загора като я накълца с макетно ножче. Лекарите напавиха 400 шева на потърпевшата. А действието бе определно като. Министърът на правораздаването за обективно следствие. Разследването бе поето от.
 Задържаха мъжа, нарязал с макетно ножче момичето в Стара Загора, за закана в обществена мрежа Обновена
Задържаха мъжа, нарязал с макетно ножче момичето в Стара Загора, за закана в обществена мрежа

26-годишният причинител е задържан рано тази сутрин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР