Иновативният сгъваем смартфон на Samsung - с кодово название Galaxy

...
Иновативният сгъваем смартфон на Samsung - с кодово название Galaxy
Коментари Харесай

Гъвкавият смартфон на Samsung Galaxy X се сертифицира в Корея



Иновативният сгъваем смарт телефон на Samsung - с кодово наименование Galaxy X - пропусна хипотетичния си дебют през третата половина на 2017-а, а също по този начин не съумя да се класира и преди Note8. Това обаче не значи, че планът не се движи напред - телефонът събира документи от корейските Wi-Fi и Bluetooth регулатори в страната, а в този момент и от корейския еквивалент на FCC.

Сертификационната информация загатва към този момент познатия от клюки модел SM-G888No - само че повече елементи липсват. Предполага се, че кодировката N0 се отнася до района и маркира модела, предопределен за Южна Корея. Анализаторите допускат, че е плануван формален дебют по време на коледните празници - най-малко на локална почва, а датата за международен дебют остава неразбираема.

От чертежите, с които Samsung кандидатства за патенти, наподобява, че компанията се пробва да направи ултра-широкоекранен смарт телефон. Цялата предна/вътрешна част на устройството ще бъде покрита от еластичен OLED екран. Очаква се отношението на страните на екрана да надмине даже 18.5:9 на Galaxy S8. Също по този начин, място на прегъване е посочено в средата на телефона и той би трябвало да се сгъва изцяло до затворено състояние като флип телефоните от предишното, само че не е ясно дали тази функционалност ще се придвижи от чертежите в действителния телефон.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР