Иновативните смарт очила HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II, обявени

...
Иновативните смарт очила HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II, обявени
Коментари Харесай

Интелигентните очила HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II вече са на българския пазар

Иновативните смарт очила HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II, оповестени дружно с световната премиера на Huawei Mate 40 Pro в края на октомври, към този момент са налични за българските почитатели на авангардната мода, захранвана от високи технологии. Моделът може да бъде закупен в комерсиалната мрежа на Теленор, Технополис, Зора, VIVACOM и в сътрудниците на Поликомп, а през декември и при други сътрудници на Huawei Consumer Business Group.

Мода, качествени стъкла и първокласен тон

HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II са слънчеви очила с висококачествени Zeiss стъкла и дизайн, колкото хубав, толкоз и ергономичен, с помощта на съдействието на Huawei с стилния бранд Gentle Monster.

Тънките рамки са направени от титаниев полимер за по-ниска компактност и по-малко тегло. Титаний е употребен и в материала, от който са направени сгъвките сред рамките и рамената на очилата, за да се обезпечи оптималната разтегливост и да се избегне напрежението в слепоочието при дълготрайно носене. Прецизно пресметната форма и материали ги вършат подобаващи, както образно, по този начин и като комфорт при носене, и за дамско, и за мъжко лице.

Освен красиви, смарт очилата Eyewear II са висококачествено аудио устройство, през което може да слушате музика и да приемате позвънявания от телефона си. Моделът идва с по-голям, по-тънък високоговорител с огромна амплитуда, който предлага по-широк диапазон от звуци за по-завладяващо звуково преживяване спрямо предходното потомство смарт очила на Huawei и Gentle Monster.

Предаването на първокачествен тон от фешън аксесоар като слънчеви очила среща и неповторимото предизвикателство за отбрана на персоналното пространство на потребителя, което е решено чудесно, с помощта на синергията на двата марката. В резултат на нея, Eyewеar II имат неповторим акустичен дизайн за отбрана на това, което слушате. Звукът се предава непосредствено в ухото от ориентирани високоговорители в лявата и дясната рамка, което дейно понижава приключването му на открито и обезпечава удовлетворяващо, многослойно стерео преживяване. Същевременно двете рамки включват отвор за отклоняване на ориентираните звукови талази, генерирани от звуковите кухини, което в допълнение понижава приключването на тон. Благодарение на адаптивната технология за мощ на звука, Eyewear II могат автоматизирано да понижат силата на звука въз основа на околната звукова среда, което подсигурява, че потребителят може да чува ясно, като в същото време не тормози тези към него.

Интелигентно взаимоотношение

Eyewear II вършат крачка напред във връзка с интелигентното преживяване. Оборудвани с голям брой усъвършенствани датчици, Eyewear II могат интелигентно да разпознаят дали са поставени или не. Например, по време на възпроизвеждане на музика, Eyewear II ще създадат пауза, когато датчиците открият, че потребителят е свалил очилата, и ще продължат, в случай че потребителят ги постави още веднъж в границите на три минути.

След като потребителят остави за известно време своите Eyewear II и ги постави още веднъж, на екрана на смарт телефона ще се появи прозорец, тъй че потребителят може да ревизира равнището на батерията на Eyewear II с един взор. Докосвайки изскачащия прозорец, можете бързо да влезете в настройките за повече детайлности. Eyewear II ще ви поздравят с глас всякога, когато ги сложите за първи път през дадения ден.

Мощна батерия за часове музика

Очилата могат да възпроизвеждат музика до 5 часа или гласови позвънявания до 3.5 часа без спиране единствено с едно зареждане. HUAWEI Eyewear II нямат порт за зареждане. То, както и сдвояването се реализира през елегантния и моден калъф, който поддържа нова NFC безконтактна технология за бързо зареждане. Така очилата ще са подготвени за приложимост когато и да е и на всички места. Само свържете кутията на очилата към зареждането посредством USB-C кабел и поставете очилата вътре в нея, с цел да стартират да се зареждат незабавно.

Eyewear II към този момент са налични в мрежата на Теленор, Технополис, Зора, VIVACOM и в сътрудниците на Поликомп на целесъобразна крайноклиентска цена от 699 лв., а от началото на декември ще бъдат налични и в A1 и Техномаркет.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР