Иновативни методи за диагностика и терапия на онкологични заболявания в

...
Иновативни методи за диагностика и терапия на онкологични заболявания в
Коментари Харесай

Все по-персонализирано лечение

Иновативни способи за диагностика и терапия на онкологични болести в „ Аджибадем Сити Клиник “ водят до удължение на живота на пациентите

" Аджибадем Сити Клиник “ сплотява 3 лечебни заведения в София и един медицински център във Варна. Създадена през 2016 година, групата дава комплексно онкологично лекуване с помощта на новаторски техники за ранна диагностика и актуални терапии. Терапиите претърпяват изключителна смяна и бележат голям прогрес, измерващ се със статистическия измерител на 5-годишната преживяемост. Именно този индикатор ни помага да се ориентираме колко успешно е лекуването на болните. Последните данни демонстрират, че през 2015 година този показател нараства до 80%. Поставяме акцент в ранната диагностика на рака. Най-новите методики за диагностика на рак на гърдата, които се ползват в групата на „ Аджибадем Сити Клиник “, включват 3D мамография, контраст-усилена мамография и МРТ на гърди. Те дават опция за ранно разкриване на болестта, когато шансовете за цялостно излекуване са по-големи. На територията на УМБАЛ „ Токуда “ се намира и първият компютърен томограф, който позволява проучвания с пониска доза за пациентите, но и първокласен и акуратен облик. Апаратът спомага проучването да е доста по-кратко, а изкуственият разсъдък прави образното проучване оптимално точно и тъкмо. 

Виртуалната колоноскопия, която дава опция за разкриване на рак както на дебелото черво, по този начин и на предраковите форми, също е относително ново изследване, въведено за първи път в страната от доцент Веселка Стойнова, завеждащ Клиниката по образна диагностика в „ Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост “. Новият ЯМР уред в „ Аджибадем Сити Клиник Варна “ дава повече благоприятни условия на пациентите в морската столица и региона за точна и ранна диагностика на онкологични болести. Апаратът General Electric SIGNA™ Explorer 1.5T се отличава с по-ниски нива на звук и ергономична маса. Бързината е друго предимство на резонанса, а образите са с усъвършенствано качество и могат да диагностицират обекти до 1–2 мм.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР