Иновативната компания завладя сърцата на 30 милиона потребители по цял

...
Иновативната компания завладя сърцата на 30 милиона потребители по цял
Коментари Харесай

Лидерът в грижата за кожата FOREO празнува своя 8-и рожден ден

Иновативната компания завладя сърцата на 30 милиона консуматори по целия свят, завоюва над 225 световни награди и продължава да чертае бъдещето на промишлеността
Този месец шведският козметичен и софтуерен бранд чества своя 8-и рожден ден. Преди броени седмици компанията получи самопризнание и щемпел за най-хубав премиум бранд за козметични устройства в света от и се. За осем къси години FOREO мина от нула до мултимилиарди, завоюва над 225 награди в международен мащаб, откри футуристично оборудване в Китай, както и Институт за научноизследователска и развойна активност с покриви със слънчеви панели, детски заведения за фитнес за своите чиновници, отвори 20 световни хъб центъра и офиси на 6 континента и се изкачи до марка номер 1 в грижата за кожата в света.

Основана от визионера Филип Седич, който е притежател на над 200 регистрирани патента, FOREO прекатурва стандартите за хубост от самото си основаване през 2013 година и не стопира да се развива. През 2020 година на всеки 10 секунди се продава 1 устройство FOREO, а марката бързо се трансформира в синоним на „ съвършения инструмент за грижа за кожата “. Само по време на Черния петък през миналата година в границите на 24 часа FOREO съумя да продаде над 2 милиона устройства LUNA на foreo.com и макар пандемията записва над 30% нарастване на онлайн продажбите си. Компанията има амбициозна цел, която е основна за цялата промишленост – да я приближи към бъдещето на хубостта, а точно технологиите в козметиката.

„ Когато стартирахме през 2013 година, всичко, което имахме, беше един необикновен реформаторски артикул и една фантазия. Оказва се, че това е и всичко, от което в действителност се нуждаете, с цел да съумеете. Днес FOREO участва в над 80 страни, има екип от 3000 чиновници и е приета като „ златен стандарт “ от 30 милиона клиенти по целия свят и това е нещо, което в действителност си заслужава да бъде маркирано, защото FOREO чества своя 8-и рожден ден “, разяснява Борис Трупчевич, основен изпълнителен шеф на FOREO.
Уникални артикули за първокласна грижа за кожата
Благодарение на своето новаторско ДНК, шведската компания FOREO е основател на първото в света силиконово устройство за разчистване на разположение, което стартира през 2013 година,. Днес LUNA е най-копираният козметичен артикул в световен мащаб и това е показателно за триумфа му. В края на 2019 година невиждано правосъдно решение в Шанхай отсъди обезщетение от 3 милиона китайски юана за марката, което е най- високата такава сума за подправяне на дизайн в Шанхайския съд за интелектуална благосъстоятелност. Тази голяма победа освен даде подтик на напъните на компанията във войната против фалшификаторите, само че даде звук и на други, които срещат същия проблем.

FOREO е иноватор в региона и по този начин трансформира промишлеността. Най-известните ѝ артикули са LUNA 3, UFO 2 и BEAR – елегантни, само че мощни устройства, които ви дават цялостна грижа за лицето.,, е най-меката и хигиенична силиконова четка за лице в света и обезпечава надълбоко, само че нежно разчистване, като подсигурява, че повърхностният пласт на кожата ви остава здрав и ненаранен. В композиция с, който е, и, микротоковото устройство за тонизиране на лицето, кожата ви наподобява младежка и сияйна за минути. Продуктите LUNA 3 и UFO 2 са безспорни бестселъри, а BEAR е най-новият артикул на компанията, който има и най-високи темпове на напредък през последната година и бързо настига триумфа на своите прародители. Въпреки това, научният екип от института FOREO към този момент работи по идната огромна изненада, която още веднъж ще бъде неповторима по своята функционалност, ужасно качество, устойчивост и преимущества, които дава.

FOREO води своите лоялни клиенти на странствуване във времето, защото нейната съвременна технология „ изтрива “ годините от лицата им, връщайки ги във времена, когато са се чувствали най-красиви. Със своите над 30 милиона продадени продукта марката разкраси лицата и подари усмивки на своите клиенти милиарди пъти, изваждайки на показ същинския им вътрешен искра и карайки ги да наподобяват и да се усещат по-млади.
Още по-големи проекти за бъдещето
FOREO е синоним на бъдещето и като подобен се впуска в следващо премеждие, наречено „ “ и включващо поредност от излъчвания за извършване на покупки онлайн в. Те се излъчват всеки петък през месец юли и можете да ги гледате в Youtube, Фейсбук и Instagram. А в допълнение към специфичните предложения на foreo.com и предизвикването в обществените мрежи, по случай своя рожден ден, FOREO ви дава късмет да надникнете „ зад кулисите “ на индустриалния развой. Така ще разберете повече за нейната история от лицата на компанията – от R&D специалисти до супергерои в обслужването на клиенти.

FOREO предвижда двуцифрен растеж през 2021 година и има за цел да го усили още повече през идващите две години. През четвъртото тримесечие на 2021 година компанията ще пусне нов артикул, който включва ултра-персонализирано преживяване и самостоятелен метод към грижата за кожата, който ще промени визията ви за натуралната хубост - комбинирайки всички съществени трендове, които можем да чакаме от бранша тази година, като още веднъж слага високи стандарти за промишлеността за хубост, които тя да следва. Плановете на компанията за 2022 година са даже по-големи, като дружно със своето дъщерно сдружение FAQ Swiss се чака да ускори наличието си при линиите устройства за орална грижа, както и за грижа за кожата на професионално равнище.

В България продуктите на FOREO за грижа за кожата могат да бъдат закупени на, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР