Иновативен, леснодостъпен и интуитивен са част от многото определения за

...
Иновативен, леснодостъпен и интуитивен са част от многото определения за
Коментари Харесай

Спестени време и пари с iCard – българският дигитален портфейл

Иновативен, леснодостъпен и подсъзнателен са част от многото избрания за цифровия портфейл iCard. Той е подобаващ, с цел да „ носите “ и разполагате с парите си през мобилния си телефон. С него всички ежедневни разплащания, планувани покупки и пътувания в чужбина стават доста по лесни и комфортни. И най-модерното – може да плащате непосредствено с телефона си!

 



 

iCard е мобилно приложение, с което управлявате заплащанията си единствено с няколко придвижвания по екрана на вашия най-верен сътрудник – телефонът – и се разплащате безконтактно на ПОС (налично във версията на iCard за Android ). Отличават го нулевите месечни такси за поддръжка и разнообразието от типове платежни карти и услуги, които предлага.

 



 

iCard мобилният портфейл ви дава опция да си откриете платежна сметка против 0.00 лева и от комфорта на дома ви и да получите обвързвана към нея безвъзмездна дебитна карта, също с 0.00 лева такса за месечно обслужване!

 



 

Когато станете консуматор на цифровия портфейл, ще можете да вършиме парични преводи , които са изцяло безвъзмездни и се получават за секунди. Още, непосредствено през приложението елементарно и бързо ще обслужвате отговорностите си за ток, вода, телефон, други снабдители.

И най-новото, извънредно улеснение: ще можете да заплащате и данъчните си отговорности през телефона: налог и лихви върху недвижими парцели, налог транспортни средства и такса за битови боклуци и лихвите върху нея.  Първата община, която портфейла обслужва е Община Варна.

 



 

Вече няма потребност да чакате по опашки с торби в ръцете, тъй като сте избрали модерния и желан метод да боравите с парите си.

iCard цифровият портфейл ще се погрижи и за сигурността ви при онлайн извършване на покупки, с помощта на виртуалните дебитни карти , които ви дава. С виртуалните карти повече няма да е нужно да предоставяте главната си дебитна  или кредитна карта и ще ограничите риска при всяко заплащане в интернет.

 



 

iCard можете изпробвате незабавно със проект „ Старт “, който ви разрешава да добиете доста добра визия за опциите на приложението и даже да плащате с мобилен телефон.

И запомнете:

Не се изисква месечна такса или най-малък баланс за услугата!

Лесно, незабавно и сполучливо!

 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР