Иновативен, леснодостъпен и интуитивен са част от многото определения за

Иновативен, леснодостъпен и интуитивен са част от многото определения за ...

Спестени време и пари с iCard – българският дигитален портфейл.Иновативен, леснодостъпен и интуитивен са част от многото определения за дигиталния портфейл iCard. Той е подходящ, за да „носите“ и разполагате с парите си през мобилния си телефон. С него всички ежедневни разплащания, планирани покупки и пътувания в чужбина стават много по лесни и удобни. И най-модерното – може да плащате директно с телефона си!

  

iCard е мобилно приложение, с което управлявате плащанията си само с няколко движения по екрана на вашия най-верен партньор – телефонът – и се разплащате безконтактно на ПОС (налично във версията на iCard за Android). Отличават го нулевите месечни такси за поддръжка и разнообразието от видове платежни карти и услуги, които предлага.

  

iCard мобилният портфейл ви дава възможност да си откриете платежна сметка срещу 0.00 лв и от комфорта на дома ви и да получите свързана към нея безплатна дебитна карта, също с 0.00 лв такса за месечно обслужване!

  

Когато станете потребител на дигиталния портфейл, ще можете да правите парични преводи, които са напълно безплатни и се получават за секунди. Още, директно през приложението лесно и бързо ще обслужвате задълженията си за ток, вода, телефон, други доставчици.

И най-новото, изключително удобство: ще можете да заплащате и данъчните си задължения през телефона: данък и лихви върху недвижими имоти, данък превозни средства и такса за битови отпадъци и лихвите върху нея.  Първата община, която портфейла обслужва е Община Варна.

  

Вече няма нужда да чакате по опашки с торби в ръцете, защото сте избрали модерния и предпочитан начин да боравите с парите си.

iCard дигиталният портфейл ще се погрижи и за сигурността ви при онлайн пазаруване, благодарение на виртуалните дебитни карти, които ви дава. С виртуалните карти повече няма да е нужно да предоставяте основната си дебитна  или кредитна карта и ще ограничите риска при всяко плащане в интернет.

  

iCard можете изпробвате веднага със план „Старт“, който ви позволява да добиете много добра представа за възможностите на приложението и дори да плащате с мобилен телефон.

И запомнете:

Не се изисква месечна такса или минимален баланс за услугата!

Лесно, спешно и успешно!

 

* публикация

Източник: petel.bg