Иновативен и невиждан досега телевизионен формат за българския ефир представят

...
Иновативен и невиждан досега телевизионен формат за българския ефир представят
Коментари Харесай

Стана интересно! МЕГЗ и Карбовски с облог за 10 хилки

Иновативен и невъобразим до момента ефирен формат за българския ефир показват Карбовски и Мегз тази събота по Би Ти Ви.

Идеята е по плана и амбициозното миньонче ще живее за 3 дни в доста оскъдно семейство. Къщата на фамилията е извънредно мръсна и разхвърляна. МЕГЗ им оказва помощ да вкарат всичко в ред и когато си потегля на третия ден им слага задача: “Купих ви препарати и всичко належащо, с цел да поддържате къщата си в този тип. Чистотата не е въпрос на пари. След месец и половина - без да знаете по кое време - ще се върна. Ако къщата е чиста и е подредено, ще обзаведем дома ви с чисто нови мебели ”. Въпросът-експеримент е дали фамилията ще се оправи. Запознати споделят, че Мегз и Карбовски са отделили бюджет от 10 хиляди лв., с който да подарят мечтаните мебели и уреди на фамилията - в случай че се оправят със задачата.

Но не стопираме до тук - съобразителната Мегз не един път е доказвала, че знае по какъв начин да сътвори рейтинг. Каканашева пусна игра в обществените мрежи, посредством която направи и самите зритили участници в опита.

“Карбовски споделя, че опита ми ще е неуспех. Аз, обаче, имам вяра, че в случай че подадеш ръка на човек с проблеми, в случай че го научиш, в случай че му обещаеш премия - той може да се промени. Кой мислите, че ще е прав? Моят възторг и религия или песимистичният опит на Карбовски? Един от правилно коментиралите ще получи премия ”.

Това е съвременен маркетинг метод, посредством който дизайнерката съвместява телевизия и обществени медии, риалити и публичен опит. Кой ще се окаже прав - “лошото ченге Карбовски ” или “вярващата в положителното Мегз ” , ще разберем още тази събота. А дотогава облозите по тематиката не стопират в обществените мрежи на дизайнерката.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР